OFFERISTA GROUP БЪЛГАРИЯ ПРЕДЛАГА 5-ЗВЕЗДНО ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИТЕ СИ

Това разбрахме от онлайн анкета, проведена през януари 2021 г., в която се включиха част от клиентите ни. На въпроса Как оценявате партньорството си с Offerista Group Bulgaria през 2020 г.? по скалата от 1 до 5 (където 1 е най-ниска оценка, а 5 – най-висока), получихме средна оценка от 4.53. Едновременно удовлетворяваща и стимулираща, тя повишава стремежа ни към непрекъснато подобряване на цялостната услуга.

Сред най-честите причини да си партнираме заедно клиентите, включили се в анкетата, посочват професионалното отношение от страна на екипа, както и пълна отчетност и прозрачност при организиране и провеждане на съвместните ни кампании.

graph

Близко до максималните 5 точки е и оценката на клиентите ни, включили се в отговор на запитванията, по отношение на няколко важни за компанията ни показатели:

Ето и няколко конкретни мнения от партньори, които ни се доверяват за популяризиране на предложенията си пред потребителите:

“Чудесни резултати от съвместната ни кампания, бърза и професионална комуникация с екипа на Broshura.bg, както и прецизно таргетиране на аудиторията на различните рекламни формати.“

Любов Петрова | Мениджър връзки с обществеността, Тимбарк България

 

“С екипа се работи много добре, добре познати са на пазара и като комбинация от възможности и услуги нямат алтернатива.“

Мирослава Георгиева | Директор Маркетинг, Фантастико

 

“Изключително професионално и в същото време специално отношение. Не е имало нито един случай, в който да сме останали недоволни от съвместната работа. Резултатите на кампанийно ниво винаги са били отлични.“

Свилен Янков | Мениджър реклама, Баня Стил

 

“Професионално отношение и бърза реакция при възникнали ситуации, винаги получаваме идеи за по-успешна комуникация.“

Пламен Димитров | Маркетинг специалист, ИКЕА

 

Използваме възможността да благодарим на всички клиенти за сътрудничеството си до момента! Специални благодарности и за тези, които отделиха от времето си, за да споделят своята оценка и мнение за съвместната ни работа.

Към всички, които все още не са използвали услугите ни, ще се радваме да Ви ги представим и да намерим заедно най-ефективното решение за промотиране на Вашия бизнес. Не се колебайте и ни пишете тук още сега!

______________________________________
За Offerista Group
Мисията на Offerista Group Bulgaria е да бъде в услуга на ритейл сектора (търговски вериги и брандове) и да му помага да достига по-ефективно до своите клиенти чрез намаляване на хартиените брошури и увеличаване на инвестициите в дигитални и измерими канали.Компанията е популярна у нас с мобилното приложение и уебсайта за разпространение на дигитални брошури Broshura.bg и развива своята дейност в още 9 държави из Европа, както и в ЮАР. До към края на 2019 г. е по-позната като Prospecto Group (с основател Огнян Попов), след което е придобита от немската Offerista Group. С това амбициите се прехвърлят на европейско ниво с цел създаването на Европейския ритейл маркетинг лидер.